TILSKUD FRA KOMMUNEN

Er De pensionist, er der mulighed for at få tilskud. De kan få dækket op til 85% af udgifterne til behandlingen. Jeg hjælper dem med at udfylde og sende ansøgningen til kommunen. Er De handicappet eller gangbesværet, kan det være anstrengende at lade sig transportere – i nogle tilfælde indtil flere gange – for at få behandling. De har derfor mulighed for at få en tid til behandling hjemme hos Dem selv. Jeg kommer til Dem enten hjemme, på plejehjem, hospitalet eller hvor der er behov for det. Det er vigtigt for mig at varetage processen fra første aftryk til endelig tilpasning af protesen. Kunden skal have fuld tilfredshed med sin protese.

Med næsten 30 års erfaring glæder vi os hver dag til at modtage nye patienter og jo sværere mundforholdene er, jo større udfordring er det for os at lave et godt tilfredsstillende resultat

KONTAKT OS

Finansiering af din tandprotese

For mange mennesker kan det belaste økonomien at skulle have en tandprotese. Jeg mener ikke, at økonomien skal forhindre nogen i, at få en behandling og dermed en forhøjet livskvalitet. På min klinik kan jeg tilbyde, at man kan få lov til at betale tandprotesen i flere rater efter behov.

Det koster hverken renter, gebyrer eller udbetaling.

ANSØG DIREKTE HER LÆS MERE