Om os

Vi tilbyder alle former for tandprotesebehandlinger og implantatløsninger i tandproteser, samt reparationer. Det er vores passion, at skabe naturlige og perfekte tandproteser og det har vi gjort i næsten 30 år.

Vi har et har et fantastisk samarbejde med en lang række tandlæger og herfra får vi henvist mange klienter. Med næsten 30 års erfaring ved vi, at præcision og høj kvalitet er det, der gør forskellen. Vi oplever også gang på gang, at nye klienter er blevet anbefalet behandling hos os af en af vores faste klienter. Det er jo den bedste anbefaling man kan få og det er vi meget glade og taknemmelige for. 

Grøn Smiley
På min klinik priorteres miljøet og sundheden højt. Vi bruger kun allergitestede og anerkendte materialer til protese-fremstillingen. Som patient hos os, er man derfor sikker på, at der ikke er nogen risiko for at udvikle allergi. Derfor har arbejdstilsynet givet os denne grønne smiley, som er en anerkendelse af at vi her på klinikken har styr på sundhed og miljø.

TINA TORNBJERG 

Klinisk tandtekniker
Færdiguddannet som klinisk tandtekniker på Århus Tandlægehøjskole i 1990. Overtog klinikken på Sdr. Stationsvej i 1991, som har eksisteret på adressen i over 90 år. Løbende efteruddannet 2 gange om året i bla. implantatbehandling m.m. og samarbejder med flere tandlægeklinikker på Sjælland. Har en årrække arbejdet som syns- og skønsmand i patientklagenævnet.

HEIDI TORNBJERG JENSEN

Klinisk tandteknikerassistent
Oprindelig uddannet som lægesekretær, derefter uddannet til tandtekniker og ansat som tandteknikerassistent her på klinikken fra 1998. Heidi tager sig af laboratoriearbejde og sekretæropgaver. Løbende efteruddannet 2 gange om året i bl.a. implantatbehandling m.m.